Panasonic herstelling dienst

Ons team van techniekers is gekwalificeerd om herstellingen uit te voeren op het geheel van de Panasonic producten. Wij verzekeren de naverkoopdienst voor de televisietoestellen van het type CRT (beeldbuis), Plasma en LCD; foto- en cameratoestellen, video’s, DVD toestellen, Hifi en audio toestellen, microgolfovens, stofzuigers, broodmachines, navigatiesystemen, telefoons en fax toestellen.

Wij herstellen eveneens, ter plaatse bij de klant, de plasma en LCD schermen voor televisies vanaf 37” of hoger. Raadpleeg de waarborgvoorwaarden VIERA.

Hersteltijd

Wij stellen alles in het werk om de herstellingen af te werken binnen de 5 werkdagen. Deze hersteltijd is natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid van de onderdelen. Bij aanvaarding van een bestek worden deze ook uitgevoerd binnen de 5 werkdagen.

Voor de oudere toestellen is het ons niet altijd mogelijk de hersteltijd van 5 werkdagen te waarborgen. Alle onderdelen zijn soms niet meer beschikbaar. Wij trachten dan deze onderdelen nog terug te vinden bij onze collega service centers in het buitenland. Bij dergelijke gevallen verzoeken wij u om enig geduld.

Toestellen buiten waarborg

Herstellingen buiten waarborg worden uitgevoerd op basis van een forfait voor het uurloon, onderdelen niet inbegrepen. Deze forfait wordt vastgelegd op basis van de foutbeschrijving. De forfait wordt niet toegepast in volgende gevallen:

  • Verschillende defecten in hetzelfde toestel. Er wordt dan een bestek opgemaakt.
  • Bij blikseminslagen of de gevolgen daarvan.
  • Bij overspanning.
  • Toestellen beschadigd door vochtigheid of insijpelen van vloeistoffen.
  • Verkeerde ingreep door derden.

Onze waarborg

Video Technical Service waarborgt de herstelling van alle Panasonic en Technics toestellen gedurende een periode van 3 maanden. Deze waarborg bevat de vervangen onderdelen en het uurloon.