Een snelle tussenkomst

Wij stellen alles in het werk om u de herstellingen terug te bezorgen binnen de 5 werkdagen. De tijdsduur van de herstelling is wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de onderdelen. Bij aanvaarding van een bestek wordt deze eveneens binnen de 5 werkdagen uitgevoerd.

Voor de oudere toestellen (bij Bang & Olufsen meer dan 8 jaren), is het ons niet altijd mogelijk de hersteltijd van 5 werkdagen te waarborgen. Alle onderdelen zijn soms niet meer beschikbaar. Wij trachten dan deze onderdelen nog terug te vinden bij onze collega service centers in het buitenland. Bij dergelijke gevallen verzoeken wij u om enig geduld.

Onze herstellingen zijn steeds gewaarborgd

V.T.S. waarborgt de uitgevoerde herstelling gedurende een periode van 6 maanden op de Bang & Olufsen producten. Deze waarborg geldt voor alle vervangen onderdelen en het uurloon. Eventueel andere of nieuwe fouten worden niet gedekt door deze waarborg.

U informatie bezorgen is onze prioriteit

Om u een professionele opvolging te verzekeren sturen wij elke week een overzicht van de herstellingen per e-mail aan onze regelmatige klanten.

Uw toestel is buiten waarborg

Herstellingen buiten waarborg worden uitgevoerd op basis van een forfait voor het uurloon, onderdelen niet inbegrepen. Deze forfait wordt vastgelegd op basis van de foutbeschrijving. De forfait wordt niet toegepast in volgende gevallen :

  • Verschillende defecten in hetzelfde toestel. Er wordt dan een bestek opgemaakt
  • Bij blikseminslagen of de gevolgen daarvan
  • Bij overspanning
  • Toestellen beschadigd door vochtigheid of insijpelen van vloeistoffen
  • Verkeerde ingreep door derden